Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се оплака от бруталното лицемерие“

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се оплака от бруталното лицемерие“
Коментари Харесай

Юнкер се оплака от „бруталното лицемерие“ на някои европейски лидери

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се оплака от „ бруталното двуличие “ на неназовани водачи на страни-членки на Европейския съюз.

В интервю пред Die Welt той изясни, че те повече от две години са призовавали за по-добра отбрана на външните граници на Съюза, а след това, когато Комисията е направила предложение, са го отхвърлили.

„ Останах значително сюрпризиран от някои случки напоследък. От повече от две години, всички водачи на страни-членки приканват за по-добра отбрана на външните граници на Европа “, съобщи Юнкер и уточни, че „ Европейската комисия одобри тези апели на съществено и изготви предложение за усилване на отбраната на външните граници посредством увеличението на европейските гранични служители на реда до 10 хиляди до края на 2020 година “.

Председателят на Европейска комисия изрази учудването си, че „ в този момент, внезапно, бяха изразени запаси от доста страни поради хипотетичния резултат върху националния суверенитет. Казва ни се, че всичко се движи прекомерно бързо, а цитираните числа са прекомерно високи. Това е брутално двуличие! “ – безапелационен е Юнкер.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР